Înregistrarea mașinilor automate reversibile (reverse vending machines) prin intermediul RVM Systems

Imagini © Copyright RVM Systems sau parteneri înregistrați- Toate drepturile rezervate

Branding

RVM Systems vă poate personaliza la comandă mașina automata reversibilă. Odată ce primim detaliile grafice ale design-ului dorit, le implementăm în mod prompt și eficient înainte de livrare conform sistemului de branding dorit.

”Echipa noastră de design grafic va lucra cu dumneavoastră pentru crearea propriului branding, sau puteți furniza propriile fișiere cu design-ul dorit. Iar noi vă vom furniza câteva șabloane și modele pentru a vă sprijini în crearea unui sistem RVM personalizat.”

Grafică personalizată pentru sistemul dumneavoastră RVM

Mașinile RVM utilizează o metodă de instalație grafică de tip ”folio” care se lipește în spatele panoului de sticlă. Geamul personalizat în acest fel are o durabilitate mare deoarece se curăță ușor.

Este protejat de orice tip de vandalism sau scurgeri de lichide deoarece folia cu design-ul se află în spatele unui panou de sticlă foarte rezistent.

Grafica RVM

Echipa de design grafic din cadrul RVM Systems vă poate ajuta să vă decideți ce tip de design ar funcționa cel mai bine pentru business-ul dumneavoastră! Un design personalizat vă va evidenția și va pune în valoare brandul, produsele și serviciile dumneavoastră.

Contactați-ne sau vizitați-ne la showroom-ul nostru din Lugoj 305500 ,Str Timisorii Nr 143-147 la 35 minute de Aeroportul Timisoara.

Exemple de Branding

TOP