Politica de confidențialitate RVM Systems

Număr organizație 556614-4662

Vă rugăm să citiți cu atenție această politică de confidențialitate a site-ului web, deoarece conține informații importante despre cine suntem, cum și de ce colectăm, stocăm, folosim și partajăm informațiile dvs. personale, drepturile dvs. cu privire la informațiile dvs. personale și despre cum să ne contactați pe noi și autoritățile de supraveghere în cazul în care aveți o plângere.

Această politică de confidențialitate este divizată în următoarele secțiuni:

 • Cine suntem
 • Site-ul nostru
 • Colectarea și utilizarea informațiilor personale
 • Transferul de informații la nivel internațional
 • Cookie-uri și tehnologii similare
 • Drepturile dumneavoastră
 • Păstrarea în siguranță a informațiilor dvs. personale
 • Cum să depuneți o reclamație
 • Modificări ale politicii de confidențialitate a acestui site web
 • Cum să ne contactați
 • Aveți nevoie de ajutor suplimentar?

Cine suntem

Acest site web este administrat de RVM Systems Limited. Suntem o companie înregistrată în Suedia - RVM Systems AB Dackevagen 33, 2 trappor, 177 34 Jarlafalla Suedia. Suntem liderii pieței în vânzarea automatelor reversibile și returnarea depozitelor în Suedia. Pentru mai multe informații, consultați www.rvmsystems.com.

Colectăm, folosim și suntem responsabili pentru anumite informații personale despre dvs. Atunci când facem acest lucru, suntem reglementați în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor, care se aplică în întreaga Uniune Europeană și suntem responsabili ca „operator” al acelor informații personale în sensul acestor legi.

Site-ul nostru

Această politică de confidențialitate se referă numai la utilizarea a site-ului nostru web, www.rvmsystems.com.

Pe site-ul nostru web ne conectăm și la alte site-uri web deținute și operate de anumite terțe părți de încredere pentru a vă oferi servicii și informații suplimentare despre produsele și serviciile noastre. Aceste site-uri terțe pot colecta informații despre dvs. în conformitate cu propriile politici de confidențialitate separate. Pentru informații de confidențialitate legate de aceste site-uri web ale unor terțe părți, vă rugăm să le consultați politicile de confidențialitate, după caz.

Colectarea și utilizarea informațiilor personale

Colectăm informații personale despre dvs. atunci când accesați site-ul nostru web, ne contactați, faceți cerere, ne trimiteți feedback, postați materiale pe site-ul nostru web și completați sondaje ale clienților prin intermediul site-ului nostru web.

Colectăm aceste informații personale direct de la dvs., spre exemplu atunci când ne contactați.

Informațiile personale pe care le colectăm despre dvs. depind de activitățile specifice desfășurate prin intermediul site-ului nostru web. Aceste informații includ:

 • numele dumneavoastră
 • adresa de email
 • număr de telefon
 • detalii cu privire la orice feedback pe care ni-l oferiți prin telefon, e-mail, postare sau prin intermediul rețelelor sociale
 • informații despre serviciile de care aveți nevoie
 • informații despre serviciile pe care vi le oferim

Colectăm informații personale despre dvs. atunci când accesați site-ul nostru web, ne contactați, faceți o cerere, ne trimiteți feedback, postați materiale pe site-ul nostru web și completați sondaje ale clienților prin intermediul site-ului nostru web.

Colectăm aceste informații personale direct de la dvs., cum ar fi atunci când ne contactați.

Informațiile personale pe care le colectăm despre dvs. depind de activitățile specifice desfășurate prin intermediul site-ului nostru web. Aceste informații includ:

 • răspundem la întrebările dvs.
 • verificarea identității
 • oferirea de bunuri și servicii
 • personalizarea site-ul nostru web și conținutul acestuia în funcție de preferințele dvs. speciale
 • vă anunțăm cu privire la orice modificări aduse site-ului nostru web sau serviciilor noastre care vă pot afecta
 • îmbunătățirea serviciilor noastre
 • oferirea de asistență pentru clienți

Acest site web nu este destinat utilizării copiilor și nu colectăm sau folosim cu bună știință informații personale referitoare la copii.

Temeiul legal al prelucrării datelor personale

Când folosim informațiile dvs. personale, ni se cere să avem un temei legal pentru a face acest lucru. Există diferite sisteme juridice pe care ne putem baza, în funcție de ce informații personale procesăm și de ce.

Temeiul legal pe care ne putem baza include:

 • consimțământ: în cazul în care ne-ați dat consimțământul clar pentru ca noi să procesăm informațiile dvs. personale într-un scop specific. În cazul în care prelucrarea se face în baza acestui temei legal, vă puteți retrage consimțământul în orice moment.
 • contract: în cazul în care utilizarea informațiilor dvs. personale este necesară pentru un contract pe care îl avem cu dvs. sau pentru că ne-ați solicitat să luăm măsuri specifice înainte de a încheia un contract
 • obligație legală: în cazul în care utilizarea informațiilor dvs. personale este necesară pentru ca noi să respectăm legea (fără a include obligațiile contractuale)
 • interese vitale: în cazul în care utilizarea informațiilor dvs. personale este necesară pentru a vă proteja viața dvs. sau a altcuiva
 • sarcină publică: în cazul în care utilizarea informațiilor dvs. personale este necesară pentru ca noi să îndeplinim o sarcină în interes public sau pentru funcțiile noastre oficiale, iar sarcina sau funcția are o bază clară în lege
 • interese legitime: în cazul în care utilizarea informațiilor dvs. cu caracter personal este necesară pentru interesele noastre legitime sau interesele legitime ale unei terțe părți (cu excepția cazului în care există un motiv întemeiat pentru a vă proteja informațiile personale care prevalează asupra intereselor noastre legitime)

Informații suplimentare- informațiile personale pe care le colectăm, când și cum le folosim

Pentru mai multe detalii despre momentul în care colectăm informații personale, ce colectăm, precum și modul în care le folosim, vă rugăm să citiți următoarele secțiuni:

Când se colectează informații

Când ne contactați

Ce informații solicităm

Detalii de contact:
numele dvs., adresa de e-mail și numărul de telefon

Cum și de ce folosim informațiile dvs.

Vă cerem acest lucru:
— pentru a comunica cu dvs.
— pentru a oferi bunurile și serviciile noastre
— pentru furnizarea de informații despre bunurile și serviciile noastre

Ca bază legală pentru colectarea și utilizarea informațiilor dvs. personale, ne bazăm pe interese legitime atunci când nu sunteți clientul nostru și contractăm în cazul în care sunteți clientul nostru.

În funcție de context, interesele noastre legitime răspund la întrebările dvs., procesează o cerere de vânzări sau răspund la feedback.

Cu cine împărtășim informațiile dvs. personale

Vom împărtăși informațiile dvs. personale cu angajații noștri pentru a le permite să vă ofere serviciile noastre.

RVM Systems AB este o companie înregistrată în Suedia cu numărul organizației SE56614-4662 a cărei adresă socială este Dackevagen 33, 177 34 Jarfalla, Suedia. Informațiile dvs. personale vor fi partajate grupului nostru prin RVM Systems AB în calitate de proprietar al nostru.

De asemenea, împărtășim informațiile dvs. cu terți pentru a ne ajuta să operăm, să furnizăm, să îmbunătățim, să integrăm, să personalizăm, să susținem și să comercializăm serviciile noastre. Luăm măsuri adecvate pentru a ne asigura că acești terți respectă legile și securitatea privind protecția datelor și ne asigurăm întotdeauna că există documentația legală adecvată.

Folosim furnizorii de servicii pentru a furniza dezvoltarea și asistența site-urilor web și a aplicațiilor, găzduirea, întreținerea, copierea de rezervă, stocarea, analiza și alte servicii pentru noi, care le pot solicita accesarea sau utilizarea informațiilor despre dvs.

În cazul în care un furnizor de servicii trebuie să acceseze informații despre dvs. pentru a efectua servicii în numele nostru, acesta o face sub instrucțiuni de la noi și trebuie să respecte politicile și procedurile noastre concepute pentru a vă proteja informațiile.

Vom împărtăși informații personale cu autoritățile de aplicare a legii sau cu alte autorități, dacă legislația aplicabilă o impune.

Nu vom partaja informațiile dvs. personale cu alte terțe părți.

Cât timp păstrăm informațiile dvs. personale?

Vom păstra informațiile personale în cazul în care avem obligația contractuală, legală sau legitimă de a face acest lucru. Vom păstra astfel de informații atât timp cât este necesar în mod rezonabil pentru a îndeplini astfel de obligații contractuale, legale sau legitime. Este posibil să fie necesar să păstrăm informațiile dvs. timp de câțiva ani pentru a îndeplini aceste obligații. De exemplu, este posibil să fie necesar să respectăm o legislație aplicabilă a UE sau internațională în ceea ce privește cerințele fiscale și contabile.

Când nu avem un scop și motive legale pentru a utiliza informațiile dvs., vom lua măsuri rezonabile pentru a le șterge sau anonima.

Dacă informațiile trebuie furnizate de către dvs. și dacă da, de ce

Vă solicităm să ne furnizați numele și adresa de e-mail și, în funcție de circumstanțe, numărul dvs. de telefon pentru a ne permite să procesăm o cerere de vânzăre, să răspundem la orice întrebare sau să procesăm o comandă pentru bunurile sau serviciile noastre. Vă vom informa la momentul colectării informațiilor de la dvs., dacă vi se cere să ne furnizați informațiile.

Transferul informațiilor dvs. la nivel international

Informațiile dvs. personale pot fi transferate și prelucrate în alte țări decât în ​​țara în care locuiți. Este posibil ca aceste țări să aibă legi privind protecția datelor care sunt diferite de legile țării în care locuiți.

În prezent, nu transferăm informațiile dvs. personale către țări situate în afara Spațiului Economic European (SEE).

Dacă acest lucru se modifică, orice transfer al informațiilor dvs. personale va face obiectul unor garanții relevante adecvate, de ex. Contractul aprobat de Comisia Europeană (conform prevederilor Regulamentului general privind protecția datelor), care sunt concepute pentru a vă ajuta să vă protejați drepturile de confidențialitate și să vă oferiți remedii în cazul improbabil al utilizării greșite a informațiilor dvs. personale.

Dacă doriți informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați (consultați mai jos „Cum să ne contactați”).

Cum folosim rețelele de socializare?

Putem folosi rețelele de socializare și serviciile de rețele  pentru promovarea afacerii noastre și comunicarea cu dvs. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de furnizori de servicii terți, precum Facebook, Twitter, LinkedIn, Wordpress și YouTube.

Paginile, grupurile, fluxurile și canalele noastre de socializare sunt administrate de aceste terțe părți:

Pagina noastră de Facebook este administrată de Facebook, în conformitate cu Politica de date Facebook disponibilă la www.facebook.com/privacy/explanation.

Contul nostru Twitter este administrat de Twitter, în conformitate cu Politica de confidențialitate Twitter disponibilă la www.twitter.com/en/privacy.

Contul nostru Flickr este administrat de Flickr, în conformitate cu Politica de confidențialitate Flickr disponibilă la www.flickr.com/help/privacy.

Canalul nostru YouTube este administrat de Google, în conformitate cu politica lor de confidențialitate la www.policies.google.com/privacy?hl=en.

Pagina noastră LinkedIn este administrată de LinkedIn, în conformitate cu politica lor de confidențialitate disponibilă la www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

Site-ul nostru Wordpress este administrat de Automattic, în conformitate cu politica lor de confidențialitate disponibilă la www.automattic.com/privacy.

Nu exportăm informații despre adepții noștri de pe această platformă de socializare în propriile noastre sisteme, cu excepția cazului în care avem consimțământul dvs. explicit în acest sens sau dacă profilul dvs. public este legat de organizația dvs. (de exemplu, LinkedIn).

Vă putem trimite mesaje direct prin intermediul rețelelor sociale dacă ne contactați prin intermediul acestor platforme. Ne propunem să ștergem aceste mesaje cât mai curând posibil.

 

Cookie-uri și alte tehnologii asemănătoare

Un cookie este un fișier text mic care este plasat pe dispozitivul dvs. (de exemplu, computer, smartphone sau alt dispozitiv electronic) atunci când utilizați site-ul nostru web. În prezent, nu folosim cookie-uri pe site-ul nostru web.

Drepturile Dvs.

În conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor, aveți gratuit o serie de drepturi importante. Pe scurt, acestea includ drepturi la:

 • prelucrarea corectă a informațiilor și transparența cu privire la modul în care utilizăm informațiile dvs. personale de utilizare
 • acces la informațiile dvs. personale și la anumite alte informații suplimentare pe care această politică de confidențialitate este deja concepută să le abordeze
 • solicitați-ne să corectăm orice greșeli în informațiile dvs. pe care le deținem
 • solicitați ștergerea informațiilor personale care vă privesc în anumite situații
 • să primiți informațiile personale despre dvs. pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit automat și au dreptul de a transmite aceste date unei terțe părți în anumite situații
 • obiectați în orice moment la procesarea informațiilor personale care vă privesc pentru marketing direct
 • obiectați împotriva deciziilor luate prin mijloace automate care produc efecte juridice care vă privesc sau care vă afectează în mod semnificativ
 • obiectați în anumite alte situații la prelucrarea continuă a informațiilor dvs. personale
 • în caz contrar, restricționăm prelucrarea informațiilor dvs. personale în anumite circumstanțe
 • solicită despăgubiri pentru daunele cauzate de încălcarea de către noi a oricăror legi privind protecția datelor

Pentru informații suplimentare cu privire la fiecare dintre aceste drepturi, inclusiv circumstanțele în care acestea se aplică, consultați Ghidul de la Biroul comisarului pentru informații din Marea Britanie (ICO) privind drepturile persoanelor în temeiul Regulamentului general privind protecția datelor.

Dacă doriți să vă exercitați oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm:

 • trimiteți prin e-mail, sunați sau scrieți-ne,
 • permiteți-ne să avem suficiente informații pentru a vă identifica,
 • permiteți-ne să avem dovada identității și a adresei dvs. (o copie a permisului de conducere sau a pașaportului și o factură recentă a utilității sau a cardului de credit) și
 • anunțați-ne informațiile la care se referă solicitarea dvs., inclusiv orice număr de cont sau de referință, dacă le aveți.

Securizarea informațiilor personale

Avem la dispoziție măsuri de securitate adecvate pentru a preveni pierderea accidentală a informațiilor personale sau utilizarea sau accesarea lor în mod neautorizat. Limităm accesul la informațiile dvs. personale celor care au o afacere autentică care trebuie să le cunoască. Cei care prelucrează informațiile dvs. vor face acest lucru numai într-un mod autorizat și sunt supuși obligației de confidențialitate.

De asemenea, avem proceduri în vigoare pentru a face față oricărei suspiciuni de încălcare a securității datelor. Vă vom anunța pe dvs. și pe orice autoritate de reglementare aplicabilă cu privire la o presupusă încălcare a securității datelor, în cazul în care ni se cere legal să facem acest lucru.

Cum să depuneți o reclamație

Sperăm că putem rezolva orice întrebare sau îngrijorare pe care o ridicați cu privire la utilizarea informațiilor dvs. de către noi.

Regulamentul general privind protecția datelor vă oferă, de asemenea, dreptul de a depune o reclamație la o autoritate de supraveghere, în special într-un Spațiu Economic European, dacă lucrați, în mod normal trăiți sau dacă a avut loc o presupusă încălcare a legilor privind protecția datelor în statul relevant. Autoritatea de supraveghere din Marea Britanie este comisarul pentru informații care poate fi contactat la https://ico.org.uk/concerns/ sau la telefon: 0303 123 1113

Modificări ale politicii de confidențialitate a acestui site web

Această politică de confidențialitate a site-ului a fost publicată la 20 august 2020 și actualizată ultima dată la 20 august 2020.

Este posibil să schimbăm din când în când politica de confidențialitate a acestui site web, când o vom face, vă vom informa prin e-mail la momentul modificării pentru modificări minore sau prin e-mail în avans pentru modificări majore, cum ar fi o modificare a scopului de procesare, o schimbare a cui suntem sau o schimbare a modului în care vă puteți exercita drepturile în legătură cu utilizarea de către noi a informațiilor dvs. personale.

Cum să ne contactați

Vă rugăm să ne contactați dacă aveți întrebări despre această politică de confidențialitate sau despre informațiile pe care le deținem despre dvs.

Dacă doriți să ne contactați, vă rugăm să trimiteți un e-mail la mail@rvmsystems.com

Scrieți către RVM Systems AB, Dackevagen 33, 177 34 Jarfalla, Suedia Aveți nevoie de ajutor suplimentar?

Dacă doriți această politică de confidențialitate a site-ului web într-un alt format (de exemplu: audio, litere mari, braille) vă rugăm să ne contactați (consultați mai sus „Cum să ne contactați”).

TOP